1. Epizoda web serije "Samo kažem"

JW Player goes here
kategorija: Sia etv | permalink
objavljeno: 08.11.2013
Objavio: Damir Bašić
Download: Video

SamoKažem je prva web serija za tinejdžere na našim prostorima. Serija ima 26 petominutnih epizoda i prikazivat će se isključivo na webu – na Facebook stranici serije [link] i na youtube kanalu serije [link]. Ovakav način prikazivanja serije inovativan je i jedinstven za čitav region. 

Priča prati (ne)obično ljeto u životu nekoliko djevojaka i mladića. Oni dolaze iz različitih zemalja koje se graniče jedna sa drugom, ali stanovnici tih zemalja rijetko i nerado prelaze te granice. Govore različitim jezicima, a odlično se razumiju. Dijele iste snove i strahove, ali do sada nisu imali priliku da o tome pričaju. Upoznali su se slučajno, tako nekako su i postali prijatelji.

Producent serije je Fond B92, a izvršni producent TunaFish Studio. Režiju potpisuje mlada beogradska rediteljka Jelena Gavrilović. Uzbudjivi sountrack se kreće u rasponu od Vudu Popaja do Stray Dogga, od Vlade Georgijeva do Prti Bee Geea. 

Upoznajte Jovanu, Maju, Aleksandru, Miloša, Zorana, Drena ... 

  • Jovana (Milena Stanić)

Jovana (17) je najmlađa u ekipi. Ubjeđena je da je mnogo zrelija od svojih vršnjaka. Sve do sada bila je obična beogradska gimnazijalka. Međutim, ovoga ljeta, dok joj je dečko u Kanadi, njen svijet se mijenja.

  • Miloš (Mladen Sovilj)

Miloš (21) je beogradski blejač. Sate provodi na youtube-u, a i sam je autor nekih snimaka. U njegovom životu postoje zabava i surfanje. Sve ostalo previše zamara da bi se čovjek time bavio. To neobično nervira njegovu mlađu sestru Jovanu.

  • Maja (Ana Mandić)

Maja (19) je tatina mala djevojčica. Pobjegla je iz Kotora, od ćaleta i male sredine, da bi živela u Beogradu i bila samostalna žena. Tata i dalje plaća sve račune, iznajmljuje joj ogroman stan u centru grada i šalje besumučno veliki džeparac.

  • Aleksandra (Ana Stojanovska)

Uvijek dobro raspoložena, nasmijana i optimistična, Aleksandra (19) je prava party djevojka. Želi da postane glumica, da se iz Skoplja preseli u Holivud, da u izazovnoj haljini ostavi svoje otiske na stazi slavnih!

  • Zoran (Davor Golubović)

If life gives you lemons - make a lemonade. Zoran (21) nema limun, ali ima ćaletov taksi i ambicije da kupi novi i-phone. Beogradske cijene piva ga sprečavaju u tome. A uz to - ne zna tačno gdje pripada.

  • Dren (Bujar Ahmeti)

Dren (20) je onaj koji stoji po strani u ekipi, uglavnom zbog toga što ne zna jezik na kojem se ekipa sporazumjeva. Zbog ljubavi se upustio u veliku avanturu i prvi put u životu došao u grad o kojem je čuo sve najgore. Pred njim su pravi izazovi, ali i neka zanimljiva otkrića.

U seriji još igraju Jelena Asanović, Stefan Đorđević, Mladen Andrejević i mnogi drugi. 

U jednoj od epizoda, u specijalnoj ulozi pojavljuje se i folk zvezda Dragana Mirković.

Gledajte prvu regionalnu web seriju "SamoKažem", od 7. novembra, ponedeljkom i četvrtkom u 22 sata, samo na FB i YT.

podijeli sa prijateljima: facebook |
Novosti
DATUM OBJAVE: 19.12.2014

"Bio je lijep i sunčan dan" ...

"Bio je lijep i sunčan dan..." je dokumentarna ...
Tribina o temi
DATUM OBJAVE: 19.12.2014

Tribina o temi "Historijske ...

Tribina će biti održana danas 19. decembra ...
Svečanosti u povodu
DATUM OBJAVE: 17.12.2014

Svečanosti u povodu "Univerzitetskih ...

Promocija doktora nauka i Promocija profesora ...
SVEČANA PROMOCIJA MONOGRAFIJE
DATUM OBJAVE: 17.12.2014

SVEČANA PROMOCIJA MONOGRAFIJE ...

Prva monografija "Sarajevska vijećnica" ...
pretraga
partneri
UNSA
Lutrija
ned